Kinderopvang

Voor kinderopvang kunt u terecht bij Junis Kinderopvang. Met deze organisatie hebben wij een nauwe samenwerking. Gaat uw kind naar Gro-up Kinderopvang, dan wordt het door hen na schooltijd opgehaald.

Junis

Samen spelen, samen groeien.

Wanneer u uw gezin wilt combineren met werk of andere bezigheden, is het prettig als u kunt vertrouwen op goede kinderopvang. Junis kinderopvang werkt daarin graag met u samen.
Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer. Die zetten we graag in om u en uw kind(eren) een plaats te bieden die bij jullie past.

Altijd dichtbij

Ieder gezin is anders. Daarom biedt Junis verschillende, flexibele opvangmogelijkheden aan kinderen van 0 tot 13 jaar. u kunt bij ons op elke werkdag terecht en dat 52 weken per jaar. Onze locaties zijn verspreid over heel Zoetermeer, zodat u ook bij u in de buurt een fijne locatie vindt.

Passende kinderopvang


Samen zorgen wij voor de juiste match, of u nu kiest voor kinderdagopvang, de peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Geeft u de voorkeur aan gastouderopvang? Ook dat kunnen we regelen. In welke fase uw gezin of uw kind zich ook beweegt,
Junis loopt graag met jullie mee.

 

 

 

Snel naar