Ervaringen

Ouders ervaren Da Vinci als een warme en geborgen school. Men vindt het een prettige school waar veel structuur geboden wordt en duidelijke afspraken zijn.

"Wij zijn erg blij met de Da Vinci.  Er heerst een prettige open sfeer, de leerkrachten zijn zowel persoonlijk als per mail goed en makkelijk benaderbaar en het belangrijkste: hebben oog voor de verschillende behoeftes van de kinderen. Onze kinderen gaan iedere dag blij naar school en komen blij weer thuis. Een beter teken dat ze op hun plek zitten, is er niet! "
Ouders van drie kinderen

"Onze zoon heeft vanaf groep 2 op de Da Vinci gezeten tot en met groep 8. Hij ging met plezier naar school. Vanaf groep 1 wordt er  Engels aangeboden, wat een erg goede voorbereiding is voor het Middelbaar Onderwijs, er wordt gekeken naar de behoefte van het kind, uitdaging wordt zeker geboden door bijvoorbeeld projectwerk, talentgroepen en Science lessen. Door de ervaring en oplettendheid is er gebleken dat onze zoon een 'rugzakje' kreeg, omdat er autisme werd geconstateerd. De interne begeleider, leraar, directeur en andere betrokken organisaties hebben ervoor gezorgd dat onze zoon een goede aanpak en begeleiding heeft gehad, zodat hij van groep 8 zelfverzekerd de stap naar het VWO kon maken. Lieve leraren en begeleiders, dank jullie wel voor jullie goede zorgen. Wij waren blij met onze keuze voor de Da Vinci." 
Fam. Mens

"Inmiddels zitten 3 van onze 4 kinderen op Da Vinci. In de groepen 7, 4 en 1 en alle drie hebben het reuze naar hun zin. Gelukkig maar want wij als ouders maken natuurlijk de keuze voor een school. Wij voelden ons vanaf de kennismaking veilig, prettig en welkom. Dat gevoel hebben we nog steeds. Dus al met al een goede keuze. De kinderen gaan met plezier naar school en de contacten met alle leraren is goed. Ze zijn toegankelijk, vriendelijk en staan altijd open voor een gesprek".
Fam. Flink

"Onze jongste dochter is in groep 4 bij de Da Vinci gekomen. Op haar oude school zat ze met maar 7 kinderen in de klas en leren was moeizaam. Na drie jaar tobben op de oude school hebben we na een goed gesprek de overstap gemaakt naar de Da Vinci. Da Vinci is een grote school maar heel toegankelijk,  transparant en communicatief erg goed waardoor ze toch klein zijn.
Wij ervaren dat de Da Vinci er is voor de kinderen en ze goed kunnen begeleiden.
Na een jaar hebben wij zo’n andere dochter gekregen die van een introvert kind een extravert kind is geworden  en die goed in haar vel zit. Ze gaat heel graag naar school. Wij zijn nog elke dag blij dat we de overstap hebben gemaakt.
Trots op onze dochter en de docenten dankbaar dat ze vertrouwen hebben gehad in Yvet."
Fam. Bosgieter (groep 6)

"Een zeer plezierige school waar Leonardo Da Vinci jaloers op zou zijn"
Dennis van Oorschot, Ouderraad en vader van 3 kinderen

"Onze dochter zit nu in groep 7 en is tot op heden nog geen dag zonder plezier naar school gegaan. Ondanks het formaat van de school voelt het als een veilige omgeving. Een omgeving waarin (bijna) alle leerkrachten de namen van de kinderen kennen. Een school waar onze dochter straks hele warme herinneringen aan zal hebben". 
Moeder van een leerling uit groep 7

"Onze dochter heeft begeleiding gekregen van de Kindercoach en onze zoon van de talentbegeleider. Allebei zitten ze lekker in hun vel en voelen ze zich gezien!"
Ouders van twee leerlingen
 
"Onze zoon heeft acht jaar op Da Vinci gezeten. Hij is begonnen als een vierjarige kleuter en van school gegaan als een zelfstandige, sociale puber met een grote voorsprong op de Middelbare school op het gebied van Engels en science/techniek, wat door deze school al vanaf groep 1 wordt aangeboden."
Moeder van een oud leerling

"Wat ik een groot voordeel vind aan Da Vinci is de (gratis) voorschoolse opvang vanaf half acht: ideaal voor werkende ouders. Daarnaast is het team ook uiterst vriendelijk en betrokken."
Ouders van twee kinderen

"Wij zijn ooit met onze dochter op het Da Vinci gekomen omdat ze écht naar het niveau per kind kijken. Mijn zoon (toen groep 1) ging vanzelfsprekend mee. Met de jaren bleek dat hij, ondanks dat hij qua leerstof goed mee kwam, een behoorlijk concentratieprobleem had. Het Da Vinci heeft echt al het mogelijke gedaan om erachter te komen welke manier van werken het beste voor hem werkt en meerdere ambulant begeleiders zijn de revue gepasseerd. Inmiddels heeft mijn zoon “een rugzakje” maar het contact met het team blijft zeer nauw. De begeleiding is geweldig te noemen en hij gaat met plezier naar school! We zijn blij dat we ooit voor deze school gekozen hebben! "
Moeder van een leerling

 

 

Snel naar