Ervaringen

 

Ouders ervaren Da Vinci als een warme en geborgen school. Men vindt het een prettige school waar veel structuur geboden wordt en duidelijke afspraken zijn

 

 

"Inmiddels zit alleen onze jongste zoon nog op Da Vinci: hij gaat eigenlijk elke dag enthousiast naar school en komt blij weer thuis. Onze oudste twee kinderen zitten op de middelbare school maar hebben beiden met plezier hun basisschooltijd op de Da Vinci doorgebracht. 
Wij als ouders ervaren met name de communicatie als de aandacht voor wat kinderen nodig hebben, als zeer positief. Er is ruimte voor overleg, participatie van ouders wordt zeer gewaardeerd en zorg wordt proactief opgepakt."
Anoniem
"Toen wij destijds op zoek gingen naar een basisschool voor onze kleuter, was de keus snel gemaakt. We hadden direct een goed gevoel bij deze school. Wat we belangrijk vonden was de fijne sfeer, het werken met weektaken, science en Engels. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en onze kids gaan altijd met veel plezier naar school! De een had meer uitdaging nodig en de ander extra aandacht voor haar dyslexie. De leerkrachten weten heel goed wat ieder kind nodig heeft en ze worden gezien. Het online lesgeven in deze ‘Coronatijd’ zal vast niet makkelijk zijn geweest maar ze hebben het goed aangepakt en de kinderen konden altijd terecht bij hun juf. Petje af!" 
Fam Ristie 

"Inmiddels zitten 3 van onze 4 kinderen op Da Vinci. In de groepen 7, 4 en 1 en alle drie hebben het reuze naar hun zin. Gelukkig maar want wij als ouders maken natuurlijk de keuze voor een school. Wij voelden ons vanaf de kennismaking veilig, prettig en welkom. Dat gevoel hebben we nog steeds. Dus al met al een goede keuze. De kinderen gaan met plezier naar school en de contacten met alle leraren is goed. Ze zijn toegankelijk, vriendelijk en staan altijd open voor een gesprek".
Fam. Flink

 

"Onze dochter heeft begeleiding gekregen van de Kindercoach en onze zoon van de talentbegeleider. Allebei zitten ze lekker in hun vel en voelen ze zich gezien!"
Ouders van twee leerlingen
 
 
 
 

Snel naar