Buitenschoolse opvang

De Drie Ballonnen

Voor de kinderen van 4 tot 8,5 jaar is er voor en na schooltijd van alles te doen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van IKC Da Vinci, er wordt gebruik gemaakt van de aula en een lokaal. De kinderen lopen zo vanuit school door naar de BSO waar ze gezellig beginnen met het vertellen over hun dag aan de medewerkers onder het genot van een cracker, rijstwafel, boterham, of iets anders lekkers. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten. Om half vijf is er een groente- en fruitmoment voor een gezond tussendoortje.

Wij bieden verschillende opvang aan:

- Na school van einde schooltijd tot 18.30 uur.
- Vakantieopvang van 7.30 uur tot 18.30 uur met eventueel verlenging vanaf 7.00 uur. 
- Op studiedagen van 7.30 uur tot 18.30 uur met eventueel verlenging vanaf 7.00 uur.

Er is van alles te doen!
Na schooltijd en in de vakantie staat er voor de kinderen een uitdagend activiteitenprogramma klaar. De ene dag wordt er geknutseld en de andere keer spelen of sporten we op het plein. Wij houden ook van bakken en koken. Willen de kinderen even relaxen met een boekje op de bank? Dan mag dat natuurlijk ook!

Wanneer de kinderen 8,5 zijn worden ze opgevangen bij 8+ BSO De Vuurtoren. In de vakanties is dit vanaf 7 jaar. Op woensdagen en in de vakanties sluiten wij aan bij BSO Noorderlicht met onze vaste pedagogisch medewerkers.

Is uw kind sportief of juist gek op dieren en natuur?? Wij bieden voor kinderen vanaf 7 jaar ook opvang aan op onze thema- Sport BSO Sprint en Natuur BSO Weidemolen.

Wilt u een keertje komen kijken? Dat mag altijd! Vraag hier uw rondleiding aan.

 
Wilt u weten wat de maandelijkse kosten voor u zijn? Met de rekentool op de website van De Drie Ballonnen krijgt u gemakkelijk een indicatie van uw nettomaandkosten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@drieballonnen.nl of 079 - 7600202.

Snel naar