Kinderopvang

Voor kinderopvang kunt u terecht bij De Drie Ballonnen. Met deze organisatie hebben wij een nauwe samenwerking. Gaat uw kind naar Kern Kinderopvang, dan wordt het door hen na schooltijd opgehaald.

De Drie Ballonnen

Samen spelen, samen groeien.

Wanneer u uw gezin wilt combineren met werk of andere bezigheden, is het prettig als u kunt vertrouwen op goede kinderopvang. De Drie Ballonnen werkt daarin graag met u samen.
Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer. Die zetten we graag in om u en uw kind(eren) een plaats te bieden die bij jullie past.

Altijd dichtbij

Ieder gezin is anders. Daarom biedt De Drie Ballonnen verschillende, flexibele opvangmogelijkheden aan kinderen van 0 tot 13 jaar. u kunt bij ons op elke werkdag terecht en dat 52 weken per jaar. Onze locaties zijn verspreid over heel Zoetermeer, zodat u ook bij u in de buurt een fijne locatie vindt.

Passende kinderopvang


Samen zorgen wij voor de juiste match, of u nu kiest voor kinderdagopvang, de peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Geeft u de voorkeur aan gastouderopvang? Ook dat kunnen we regelen, via onze partner Junis Kinderopvang. In welke fase uw gezin of uw kind zich ook beweegt,
De Drie Ballonnen loopt graag met jullie mee.

 

 

 

Snel naar